BAMBOLA

Bambola és un restaurant situat al barri de Pedralbes, a la zona alta de Barcelona. Bambola ofereix cuina mediterrània elaborada amb els productes de mercat de la més alta qualitat perquè els nostres clients gaudeixin d'una fantàstica experiència gastronòmica.

La fusió resultant del bon menjar en un espai chic i elegant, converteix Bambola en el lloc ideal per gaudir a qualsevol hora del dia del plaer culinari. En Bambola pensem en tots els nostres clients, i és per això que oferim esmorzars, dinars, berenars, sopars i una divina oferta de cockteleria per a aquestes sopars que s'allarguen més del compte.

La gran estrella de Bambola són sens dubte, les tapes. Des de les més tradicionals fins a les més avantguardistes. La carta gastronòmica de Bambola compta amb un repertori de carns elaborades a la brasa i també de peix de llotja.

Especial atenció mereix la nostra selecta varietat de pastes italianes, fresques i farcides, on podràs acompanyar-les amb la salsa que més t'agradi. I si el que et ve de gust és arròs, podràs escollir entre diferents tipus; des de la nostra deliciosa paella marinera de Palamós, fideuà o rissotto funghi.

Bambola – Restaurant Mediterrani
Passeig Manuel Girona, 50 Barcelona  
Tel: 93 639 97 52  
info@bambolarestaurante.com
Skills: Alimentació, Restauració, Serveis