Núria Roig

Núria Roig va començar la seva passió per la moda fa més de dues dècades, quan l’any 1992, juntament amb una amiga, va obrir la seva primera botiga: Kasperle. Era una botiga petita i acollidora en els voltants de la plaça Adriano de Barcelona. Aquest primer salt al món de la moda va impulsar els canvis que havien de passar els propers anys.

Quan la seva amiga va decidir retirar-se en 1996, va arribar el moment de prendre una decisió important: obrir la primera botiga sota el nom de NURIA ROIG. Gràcies al seu caràcter arriscat i emprenedor, va apostar per una botiga gran, al carrer Capità Arenas de Barcelona, ​​fent una ampliació en 1998. Aquesta va ser una aposta arriscada però carregada de ganes i il·lusió, i va suposar l’inici del que a dia d’avui és NURIA ROIG.

Després de grans esforços i treball, seguint una estratègia de selecció de les millors marques nacionals i internacionals, es va anar reflectint la seva personalitat, amb qualitat, elegància i atenció a la demanda de la seva clientela, que es va anar fidelitzant. NURIA ROIG va esdevenir un punt de referència com a botiga de moda multimarca a la ciutat de Barcelona. Va ser el 2000 quan va començar a ampliar l’estructura obrint la seva segona botiga a l’avinguda Diagonal, un dels centres neuràlgics de la moda de la ciutat.

L’última aposta de NURIA ROIG, el 2008, va ser la seva tercera botiga al carrer Cornet i Mas de Barcelona, ​​al cor del barri de Sarrià. És una zona molt diferent, tranquil·la, a peu i ideal per passejar i fer 4 compres. Sarrià és un poble dins d’una magnífica ciutat.

Així doncs, amb el seu caràcter senzill, d’auto superació i de bon gust, ha fet encaixar a la perfecció el seu producte amb el públic de Barcelona. NURIA ROIG, com a negoci clàssic, familiar i proper al públic, treballa treballa per complaure a cadascuna de les persones que ens visita perquè surti més contenta i satisfeta.

 Nuria Roig selecciona les millors marques de moda i complements per a la dona. La nostra gran varietat de productes i marques arriba a un públic de diferents edats i gustos. Passa’t a visitar-nos, no et sabrà greu!

 

Nuria Roig –Capitán Arenas
Capitán Arenas 27, 08034 Barcelona
Tel: 93 204 00 00

Skills: Complements, Moda