L’Associació del Mirall de Pedralbes realitza diferents activitats per  promoure i donar a conèixer el barri i el comerç de la zona.

 

1activitats_intenz
Intenz Diagonal by the Shopping Night Barcelona
Nit d’estiu amb un autèntic espectacle de moda, gastronomia, cultura i oci, on algun els nostres comerços tenen l’oportunitat de donar a conèixer i tastar els seus productes. Una festa nocturna on també s’ajunten en un únic espai les diferents associacions de comerciants del Districte de les Corts on s’intenta fer viure a la gent la importància i el potencial del comerç de proximitat.
2activitats_tast fresc
Tast Fresc
Una setmana l’any, els establiments de restauració i aliments s’organitzen per oferir promocions especials i complementàries en la gamma dels seus serveis i productes, amb l’objectiu d’ampliar nous clients i fidelitzar-ne els habituals. La setmana també bé acompanyada per diversos
espectacles d’animació i música, tant dins com forma dels comerços.
3activitats_mostra
Mostra de comerç
Durant les 3 jornades anuals el Mirall de Pedralbes es converteix en un aparador a l’aire lliure de l’oferta comercial i serveis de la zona. El públic contempla la nodrida exposició de productes d’alimentació, moda, complements, regals i decoració, d’última temporada. La jornada l’acompanyen espectacles culturals i musicals, i d’altres activitats per la diversió dels més petits del barri.

 

4activitats_stocks
Fora stocks
Els establiments associats es donen cita una vegada l’any per treure de nou les seves botigues al carrer i oferir les millors ofertes i descomptes en roba, calçats, complements, articles per la llar i molts més productes amb importants rebaixes.
5activitats_santjordi
Sant Jordi
Cada any l’Associació organitza una diada de Sant Jordi plena d’activitats, en especial pensada per la diversió dels més petits. Un inflable en forma de drac, bombolles de sabó, animació musical i xocolatada per a tothom, acompanyen aquest dia de roses, llibres i de moltes parades al carrer.
6activitats_festamajor
Festa Major
La Festa Major del Districte de Les Corts se celebra a principis del mes d’octubre, i dura gairebé una setmana. Al llarg dels dies de festa, en el Mirall de Pedralbes se celebra una de les anuals Mostres de Comerç, on hi ha concerts, actuacions al carrer i espectacles infantils. En la nostra Festa Major s’ofereixen propostes per a tots els gustos i per a totes les edats.

 

7_concurs pintura
Concursos de pintura
Concurs de pintura ràpida gratuït per a tothom que hi vulgui participar. Un event que te lloc durant una de les jornades de la Festa Major, on al final de la jornada s’exposen totes les obres participants en el carrer, i on també es decideixen els guanyadors i posteriorment es realitza l’entrega de premis de la mà de la Junta del Mirall de Pedralbes.
8activitats_nadal
Campanya Nadalenca
Al Nadal arriba un moment únic per diferenciar-se de la resta i fomentar encara més els nostres comerços.
Com tots els anys el Mirall de Pedralbes s’enlluerna amb llums nadalenques, amb l’objectiu d’ambientar els nostres carrers, places i espais comercials oferint tot el necessari per aquestes dates especials. I a tot, si suma la tradicional parada de castanyes, la Fira de Nadal, tallers, els gnoms del Pare Noel, mostres d’art, espectacles o concerts, entre altres activitats, que són repartides durant els dies nadalencs.
9activitats_carnestoltes
Carnestoltes
Un dia on posem especial atenció en les disfresses i l’alegria dels més petits de la zona. Espectacles infantils, grans inflables, una gran xocolatada per tothom i alguna nova sorpresa acompanyen una de les tardes amb més animació i entreteniment del Mirall de Pedralbes.

 

10activitats_danzaEspectacles de Dansa
De la mà d’un dels nostres associats amb més vida al Mirall de Pedralbes, Cabriolé Dansa, ens ajuda a posar en marxa un dels espectacles anuals més esperats del barri. Una mostra de diferents disciplines, on l’espectacle i el moviment dels ballarins enganxa a tot aquell que s’hi anima a practicar-ho durant l’acte.
11_musics_carrerMúsics al carrer
Músics i artistes es donen lloc en aquesta iniciativa impulsada per al Districte de les Corts. Els Jardins del Mirall de Pedralbes es converteixen en l’escenari principal d’un programa de concerts gratuïts. L’arribada de l’estiu i amb el bon temps dona gust d’estar més estona al carrer i més si és escoltant bona música.
12activitats_desfiladaDesfilada
Aquesta iniciativa, que se celebra al carrer, acosta als veïns la moda que hi ha a les botigues del barri. Una passarel·la única de les darreres ofertes en moda i complements per a totes les edats. Un dels atractius de la desfilada és la presència d’alguns veïns que es converteixen en models per un dia i vesteixen la roba de les botigues de la zona.