Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes participa en un programa de formació de suport al comerç

6881586226_283203e4f4

Els que ens coneixeu sabeu de la nostra passió per la nostra feina, per la vida comercial i per la satisfacció dels nostres clients. Si un grup nombrós de comerciants de Pedralbes ens vam constituir en associació ara fa uns anys és perquè volíem enfortir-nos i donar el millor servei als veïns i veïnes del barri, del districte i, al capdavall, de la ciutat.

Per aquest motiu rebem amb els braços oberts totes les iniciatives de suport al comerç que s’engegen des del sector públic i, en la mesura del possible, intentem participar-hi. La nostra competència no només són els grans espais comercials que sovint ofereixen preus més competitius i majors comoditats (pàrquing), la nostra competència som també nosaltres mateixos, com ens adaptem als nous temps, a les noves tecnologies, als canvis imposats pel consum i els nous perfils de clients.

És la màxima prioritat de l’Associació de comerciants del Mirall de Pedralbes, que els seus associats es formin contínuament per donar el millor servei i en els millors condicions. Per aquest motiu, un any més participarem en el programa de Barcelona Activa. Es tracta d’un ambiciós programa de formació de suport al comerç al districte de Les Corts impulsat per la Regidoria de Comerç, Consum i Mercats.

En la segona fase d’aquest programa es formarà sobre finances, eines TIC per a autonoms i petites empreses, pautes per començar en el món de l’e-commerce, innovació o com fidelitzar els clients. Els comerciants de l’associació hi participaran per tal d’ampliar els seus coneixements i així oferir un millor servei als seus clients.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*