Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Espai d’Inclusió 20+20+20 del Barri de Les Corts

Espai d'Inclusió

Espai d’Inclusió
20+20+20

El passat dimecres vam assistir a la convocatòria de la segona edició de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del Barri de Les Corts.
En aquesta cita es va presentar l’Informe d’Inclusió 2014, un any després de la constitució d’aquest espai construït per les empreses, universitats, entitats i associacions del territori de les Corts.
 
Durant la trobada també van participar entitats i empreses que van compartir les seves pràctiques i experiències en l’àmbit de la inserció laboral. Una de les paraules que més es va pronunciar durant l’acte va ser: DRET.
 
Un dels objectius de l’acte va ser demanar l’ajuda a totes les organitzacions per seguir impulsant una societat més inclusiva, i on seguir generant projectes i accions diversos, per tal de què el concepte de la inclusió s’impregni arreu, inclòs dins el teixit associatiu.
 
La Junta del Mirall de Pedralbes demana la col·laboració de tots els comerciants perquè siguem capaços de sensibilitzar-nos amb aquest repte comú i també aconseguir-ho amb el conjunt de la societat.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*