Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Participem a les Festes de les Corts

Captura de pantalla 2013-10-02 a la(s) 22.17.23

Com segurament sabeu, demà comencen les Festes de les Corts i l’Associació de Comerciants del Mirall de Pedralbes ha volgut aportar el seu granet de sorra en aquesta festa multitudinària del nostre districte.

L’Associació ha preparat una sèrie d’activitats patrocinades en el marc de la festa. Els actes tindran lloc dimecres 9 d’octubre i dijous 10 d’octubre. Dimecres, entre 10 i 20 hores organitzem una Mostra de comerç en dos escenaris diferents: els carrers Capità Arenas i Manila i els carrers Doctor Ferran i Manuel Girona. En aquesta mostra podreu gaudir de tota la gama de productes del ric teixit comercial del barri.

Nit de dansa                                                                                                                        La nit de dimecres, a partir de les 21.30 se celebra un espectacle de dansa a càrrec del Centre de Dansa Catalunya a la Plaça del Mirall de Pedralbes. No us ho perdeu!

Dijous 10 d’octubre, a partir de les 17 hores, organitzem l’activitat preferida dels més menuts: la Xocolatada Circots, amb Tallers de Circ i l’espectacle “Equilibrium” seguit d’un taller d’animació amb bombolles. Tot a la Plaça del Mirall de Pedralbes. Ja al vespre, els més adults poden gaudir de l’espectacle de claqué a càrrec de la companyia Woto Jazz, també a la Plaça del Mirall de Pedralbes. Us hi esperem.

Tots els actes tindran lloc a la Plaça del Mirall de Pedralbes, entre els carrers del Doctor Ferran i Capità Arenas

Imagen 1

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*