Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Ramones Gospel Choir enceta els actes de Nadal al barri

Ramones

El proper dilluns 23 de desembre a les 18 hores, per tal d’animar l’ambient festiu d’aquests dies, el Mirall de Pedralbes ha convidat al grup Ramones Gospel Choir, que farà una passejada pels nostres carrers amb el seu repertori de Gospel i Nadales.

És previst que comencin a la cantonada del carrer Capità Arenas amb Manila i s’aturin a cada cantonada on interpretaran alguns temes clàssics del Nadal com ara I feel good; Jingle Bels; Down by the river side; Santa Nit i Oh, Happy Day.

El Grup està vinculat a la Parròquia de San Ramon Nonat i ja porten junts 5 anys. De fet, una de les solistes del grup participa en el programa “Oh Happy Day” de TV3  amb el grup Ol’Geen. Han quedat semifinalistes i el dia 21 es juguen passar a la Final.

En aquest enllaç trobareu un recull dels seus millors moments al programa. Si us agrada, al final s’explica com podeu votar-los!

Més activitats
A banda d’aquest espectacle únic que gaudirem aquest any, el districte de Les Corts ha organitzat més d’activitats, que s’han d’afegir a les que ja vam explicar en un post anterior.

Us adjuntem el programa que resumim a continuació:

Dissabte, 21 de desembre a les 12 h.
Cercavila de pastors de Nadal. Cercavila de pastors pels carrers de l’entorn de la plaça del Mirall de Pedralbes, animant a veïnes i veïns a la preparació del Nadal.

Dilluns, 23 de desembre a les 18 h.
Ramones Gospel Choir. Repertori Gospel i Nadales. Recorregut pels carrers Capità Arenas, Manila, Dr. Ferran i Manel Girona.

Dissabte, 4 de gener a les 12 h.
“Titirijocs”, Cia. SAC Espectacles. Pça. Mirall de Pedralbes. Taller de jocs gegants tradicionals. Hi trobarem jocs de punteria, d’habilitat, d’enginy i jocs tradicionals on hi podrà participar tota la família.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*