Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Ribbon, moda infantil des de fa tres dècades

Montse (dreta) i la seva companya a la botiga

Montse (dreta) i la seva companya a la botiga

Fa 31 anys que la botiga Ribbon és referent en roba infantil al barri. Ribbon ha estat capitanejada sempre per la seva propietària, la Montse Vidal Ribas, una dona plena d’energia i determinació que malgrat els seus 56 anys està encara carregada de ganes i projectes.

Els inicis

“Al principi vaig començar amb roba de casa i roba de nen però dos anys més tard vaig decidir que era millor centrar-me en roba de nen i prou, més fàcil de vendre”, explica a la planta superior de la botiga, que té una rèplica del mateix espai al soterrani on hi ha el despatx i el taller on la Montse dissenya part de la roba que ven.

“El negoci ha anat sempre molt bé, especialment al principi, però des de fa sis anys tot ha anat de baixa però sóc optimista, crec que aquest any millorarà, noto un canvi des del setembre.”, resumeix.

Roba per nadó

D’entre la roba de nen, Ribbon destaca per tot el gènere per al nadó. “Tenim tot el que necessita un nadó, tant per la etapa a la clínica com per quan arriba a casa”. Ribbon, que també tenia roba per cerimònies, s’ha centrat en roba per l’escola, per festes i també en pijames.

El clients són fidels. “Abans, les que venien com a mares venen avui com a àvies. He vist tot el canvi generacional, vestim fills de gent que s’havia vestit de petita aquí”, diu la Montse.

Sobre la decisió d’obrir una botiga amb roba de nens, la propietària explica que havia estat venedora de jove i que li agradava el tracte amb la gent, la relació, treballar cara al públic, els nens i confeccionar. I Ribbon és un resum de tot això.

Venda online

Els preus de Ribbon, pel fet que molts disseny són propis de la botiga, són més competitius El gran projecte del 2014 és vendre online. La botiga a internet es dirà tiendaribbon.com i obrirà en breu encara que la data està per deteminar.

El barri ha canviat molt des de que la Montse va obrir, però un dels últims inquilins, un Institut de Ginecologia i Obstretrícia, li va molt bé al negoci. Els clients surten de la clínica, creuen la carretera i ja tenen on comprar roba per als nadons.

El client també ha evolucionat. “Abans tenia marques més cares però m’he hagut d’anar adaptant perquè ara s’hi fixen més en el preu”, relata la propietària. Una anècdota: per molts anys que hagin passat el codi rosa-blau encara funciona. Per trobar quelcom neutre hauríem d’anar al gris o beige.

La filla de la Montse agafarà les regnes de la botiga quan ella es retiri. Però encara queda molt de temps perquè arribi aquest moment.

Roba per infants
                                                                                                                   Pg. Manuel Girona, 40
                                                                                                            telf: 93.205.05.68


 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*