Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Candidats a Cortsenc 2013

5755275348_dc501fb3ef_o

Des de principis de mes hi ha publicades les candidatures a Cortsenc del 2013. L’elecció del cortsenc és un dels actes inclosos a la Festa Major del districte i serveix per reconèixer públicament als veïns que més s’han destacat per la seva implicació en la vida dels barris. En aquest enllaç publicat pel districte podeu consultar les candidatures.

Les entitats del districte van presentar les seves propostes fa unes setmanes amb una descripció que especificava perquè aquell veí o veïna era mereixedor del premi. Aquesta fase de presentació de propostes es va tancar el 24 de juliol. A partir d’aquell moment, la Comissió de Festa Major va validar les propostes presentades.

En aquest llistat publicat pel districte es fa pública la llista de propostes validades, que a partir d’aquest moment es consideren com a candidatures i se sotmeten a elecció. Tenen dret a vot totes les entitats registrades en el Directori de les Corts. El nomenament efectiu serà formalitzat pel Consell Plenari de les Corts en la sessió que tindrà lloc a l’octubre.

Els cortsencs de l’any seran proclamats com a tals en un acte de reconeixement públic que tindrà lloc durant la Festa Major 2013, juntament amb les entitats homenatjades.

One thought on “Candidats a Cortsenc 2013”

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*