Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes participa a l’acte de constitució de l’espai d’inclusió 20+20+20

artgotic_jaumemeneses

Dimarts passat l’Associació de comerciants Mirall de Pedralbes no es va voler perdre l’acte de constitució de l‘Espai d’Inclusió 20+20+20, una plataforma diversa i transversal que treballarà amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials. L’acte es va celebrar al Monestir de Pedralbes

L’Espai 20+20+20 està format per entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. Aquesta inicitiva està encaminada a fer del districte de Les Corts una agrupació de barris d’inclusió, on totes les persones tinguin garantides les mateixes oportunitats, sense cap mena de discriminació.

L’Associació de comerciants Mirall de Pedralbes no podía ser aliena a aquest moviment cívic i polític que considerem que fa del nostre barri un lloc millor i aquesta millora, a més, s’oficialitza públicament. Per portar a terme la iniciativa es debatran postures i visions entre tots, perquè cadascú aporti la seva experiència i la seva lectura del tema de la inclusió en el barri.

El que es pretén, en paraules del districte, és que «la inclusió es converteixi en una característica natural i inherent a qualsevol activitat social. O, dit d’altre forma, assolir l’objectiu d’una societat inclusiva».

L’acte va ser conduït per Oriol Izquierdo amb intervencions de Lola de la Fuente (Assoc. Esclat), Marta Vinardell (Assoc. Difusord), Margarita Preciado (Hotel Hilton) i Antonio Centeno (expert en inclusió), en un entorn màgic, el Monestir de Pedralbes. Podeu llegir l’Informe Les Corts barris inclusius en aquest enllaç.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*