Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes vetlla pels interessos globals del barri

Sarrià views by Oh Barcelona

L’Associació de Comerciants el Mirall de Pedralbes va néixer el juliol del 1997 gràcies a una acció puntual: la il·luminació dels carrers per a les festes nadalenques d’aquell any. Aquella acció, que exigia coordinació i treball en equip, va portar els seus organitzadors a la conclusió que s’havien d’associar per continuar fent activitats en el futur.

Així va néixer una associació que porta 16 anys vetllant pel comerç del barri, perquè aquesta illa de carrers compresa entre la Diagonal i Sarrià no sigui un espai residencial més sinó un lloc on comprar, socialitzar, assistir a activitats, gaudir d’espectacles i promocions, millorar la convivència I el paisatge urbà i, en definitiva, fer un barri millor.

Esforç i perseverància

Tot aquest esforç s’ha fet gràcies a la perseverància i l’esforç infatigable d’un grup de persones que sempre ha confiat en aquesta tasca. També gràcies al suport de la gent, dels proveïdors, dels clients dels comerços i, com no, del districte de Les Corts, que sempre ens ha ajudat i ens ha escoltat.

Cal dir i explicar que els membres de la junta de l’Associació de Comerciants Mirall de Pedralbes prenen part en alguns òrgans de decisió del districte i assisteixen regularment a les reunions del districte. Allà defensen els interessos dels comerciants i del barri, aporten el seu punt de vista, la seva experiència, les amenaces que hi veuen i, en general, l’esperit dels comerços associats.

És una tasca important perquè el govern del barri pot saber de primera mà quin és el sentiment general, si la gent deixa de comprar, si els clients demanen millores o es queixen per horaris, zones d’aparcament o temes aliens al comerç però trascendentals pel barri com la brutícia en els carrers, la situació de la gent gran, l’impacte de la crisi en les butxaques dels veïns del barri…

Per tots aquests motius, és important tenir una associació de comerciants forta, perquè els seus interessos són transversals, no es limiten als interessos comerciants, sinó en global, a vetllar perquè el barri sigui millor.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*