Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Locos por la fruta, passió per la fruita

Des del desembre del 2010 la gent del barri té la oportunitat de menjar una fruita i una verdura de qualitat, a preus competitius i amb experts apassionats per la seva feina darrera del mostrador. Això és possible a Locos por la fruta, la botiga de Capità Arenas que va arribar al barri amb la intenció de vendre el millor gènere d’un producte tan bàsic.

La dirigeix Daniel Zobel, un antic professional del màrqueting que ha abocat tota la seva expertesa i passió pel coneixement del producte al món de la fruita i la verdura. Zobel va abandonar el màrqueting per emprendre i no li està anant malament, però en aquests anys ha treballat com mai.

“Vam decidir obrir a Pedralbes perquè el nostre consumidor és de poder adquisitiu mitjà-alt. Intentem tenir els millors productes, cercar-los en els millors llocs i treure’ls d’exposició en el moment adient”, explica.

La botiga suma 55m2, i hi treballen Zobel, la seva dona i dos persones més, una atenent al públic i una altra més orientada al repartiment, que fan a domicili. Tenen al voltant d’un centenar de productes.  Abans de trobar l’establiment ideal, Zobel va visitar 30 locals, senyal de la cura que posa en tots els detalls.

“Quan vaig obrir”, explica, “no havia aquest boom de fruiteries però encara que l’hagués hagut no m’hauria fet canviar d’opinió perquè el nostre concepte de fruiteria va molt més enllà, en molts aspectes”.

Com anar més enllà en una botiga que ven fruites i verdures? Doncs en Daniel ho té clar. I ho explica emprant molts conceptes que venen del màrqueting. “Volem innovar, en breu introduirem sucs a la botiga i la col·laboració d’un nutricionista per fer xerrades, cursos de cuina, també millorarem el web per fer enviaments i informacions. Volem dir-li al client que tot allò que tingui a veure amb l’univers de la fruita i la verdura ho trobaràs aquí.

A Catalunya mengem molta fruita i verdura però en Daniel creu que podríem menjar-ne més i en formats diferents per gaudir-la encara més. En resum, “no volem ser una fruiteria més”, explica.

“Si hagués de triar un producte estrella”, diu, “diria sincerament que la qualitat perquè de mangos n’hi ha molts però els que triem nosaltres t’asseguro que són dels millors”.

Demanat per l’obertura futura de més locals en Daniel ho té clar. “Primer consolidem aquest local i després ja parlarem d’un altre perquè si no has consolidat un no pots aventurar-te amb un altre. El que si que et puc avançar és que farem canvis abans de l’estiu per traslladar magatzem i ampliar superfície de botiga per vendre els sucs”.

Ja ho sabeu, fruita i verdura de qualitat a Locos por la fruta.

Locos por la fruta                                                                                                        C/Capità Arenas, 13-15                                                                                                     Tel: 93.179.54.38                                                                                                          Dilluns a divendres de 9 a 14.30 i de 17 a 20.30                                                       Dissabte de 9 a 14.30

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*