Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Música i poesia, propostes culturals al barri

joan_brossa

Ja sabeu que des del Mirall de Pedralbes ens agrada impulsar la cultura i tots els actes que s’hi celebren al barri. Per aquest motiu mirem molt de prop el cicle que s’organitza al monestir de Pedralbes “Les veus del montestir”

El proper dijous 30 de gener a les 19h torna una suggerent proposta amb el concert a càrrec del baríton Joan Garcia Gomà i la pianista Anna Crexells. Joan Garcia Gomà ha actuat a diferents teatres d’Espanya, com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona i l’Auditorium de Palma de Mallorca i ha estat guardonat a diferents concursos internacionals de cant.

Per la seva banda, Anna Crexells és nascuda a Barcelona i es va graduar al Conservatori Superior del Liceu i va obtenir el Grau Superior de Cambra. Ha estudiat a Suïssa i ha rebut classes magistrals especialitzades en acompanyament vocal. Ha actuat a diferents festivals de música.

Joan Brossa

D’altra banda, l’Ateneu Popular de Les Corts organitza una sessió del cicle Glops de poesía protagonitzada pel desaparegut Joan Brossa amb la col·laboració de Glòria Bordons, directora de la Fundació Joan Brossa i experta en l’obra d’aquest artista polifacètic.

Divendres 31 de gener, a les 20 h, a l’Ateneu, Bordons explicarà aspectes essencials de la vida d’aquest artista enigmàtic fundador de Dau al set, apassionat del cinema i de les paraules.

Joan Brossa o la utilitat de la inutilitat és el títol de la sessió que proposen els organitzadors de la proposta, l’Ateneu Popular de les Corts, la qual s’emmarca dins el cicle titulat genèricament Glops de poesia, destinat a acostar al públic l’obra de poetes i escriptors de perfil divers.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*