Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Aquests dies, més que rebaixes!

rebaixes5-rojo

Segur que molts de vosaltres esteu encara de ressaca nadalenca. Molts vau comprar regals pel Pare Noel i uns altres per Reis. Però com sabeu, sempre s’ha de deixar una mica de guardiola per al gener, perquè arriben les rebaixes.

Enguany, i afortunadament, sembla que la campanya nadalenca ha anat una mica millor que els darrers anys encara que falten les dades oficials. Sembla que la gent ha començat a  perdre la por a aquesta maleïda crisi que ja supera els cinc anys. Esperem que així sigui.

Ja sabeu que el Mirall de Pedralbes aplega tot un seguit d’associats amb botigues d’alimentació (A deshores Ferran, Carnisseria Sta. Gemma, La Forneria, Locos por la fruta, Pastisseria Sta. Gemma i Tasty), Complements i joieria (Aïta, Octavi Torner, Patricia Cecilia).

També hi ha botigues amb venda de material esportiu (Cabriolé Dansa, Sasco Esports), Estètica i Salut (Centre Florival, Clínica Dental Dra. Ferrer, Perruqueria Lluis Mangrané i Kaizen Salud).

També tenim associats amb botigues d’interiorisme i objectes (Estel, Obsequis Santa Gemma, Rembrandt i Traç), Moda (Carolina lengerie, Menorca, Núria Roig i Ribbon) i Serveis (Drogueria VázquezEOS óptica, Estanc Ferran, Estudi Ballaró, Estudi Pedralbes, Farmàcia Carlota Torres, Farmàcia Marien Marin, Hotel Husa, la Caixa i VIP Pisos).

Com veieu en només una illa del nostre estimat barri podeu trobar de tot. A la majoria de botigues esmentades trobareu aquests dies tot tipus de rebaixes, en alguns casos de fins al 50%, i descomptes. Vosaltres, clients, sou la nostra raó de ser. Esperem que ens visiteu aquests dies. Segur que trobeu allò que busqueu.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*