Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes surt al carrer per rebaixes

L’1 de juliol comencen les rebaixes d’estiu. Per als clients és un moment ideal per fer-se amb productes que poden veure reduït el seu preu fins a un 70%. Pels comerços és una gran oportunitat per donar sortida a l’stock de la temporada que acaba o enginyar noves sortides per aquells productes que pensem que mereixen una sortida però fa temps que s’acumulen.

Una de les botigues l’any passat

A les rebaixes els comerços de l’Associació de Comerciants el Mirall de Pedralbes mirem d’oferir als nostres clients el major número de productes rebaixats possible i fer-ho en un format alegre i festiu.

Per aquest motiu, alguns dels associats, com ja vam fer l’any passat, treurem al carrer part dels nostres productes rebaixats per donar-los visibilitat i així mostrar-los d’una manera més personal. De retruc, ens apropem als ciutadans, petem la xerrada amb ells i sortim al carrer, que per això és estiu!

La venda de productes rebaixats al carrer tindrà lloc el proper dimarts 2 de juliol de 10h  del matí a 20 h del vespre.  Els comerços que s’han adherit a aquesta sortida al carrer per rebaixes són:

Carolina (llenceria) C/Manila, 43

Farmàcia Marien C/Manila, 49

Carnisseria i Cansaladeria Sta. Gemma C/Manila, 51

Obsequis Sta Gemma C/Manila, 51

Drogueria Vázquez C/Capità Arenas, 19

Estel Regals C/Capità Arenas, 25

Cabriolé Dansa Pg. Manuel Girona, 50