Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Guillem Castellví reivindica a BTV l’acondicionament d’una plaçeta del barri

Imagen 1

Guillem Castellví va ser entrevistat el passat 26 de juliol per BTV en el marc d’un reportatge sobre acondicionament d’espais abandonats o degradats a les Corts. Castellví, propietari de l’estudi de dibuix i pintura Pedralbes, va defensar l’acondicionament i millora de la placeta que hi ha a la cruïlla dels carrers Doctor Ferran i Passeig Manuel Girona.

Castellví, conegut popularment com Willy, expressa en el vídeo la necessitat d’arreglar aquest espai i el compara amb la Plaça del Mirall de Pedralbes, un exemple reeixit d’urbanisme que ha aconseguit recuperar per a la ciutadania un espai abans abandonat.

Segons en Willy, els veïns estan molt contents amb la Plaça del Mirall de Pedralbes, que s’ha convertit en un punt de trobada de veïns i veïnes i un lloc de joc per a la mainada i voldrien una solució ràpida per l’espai abandonat del Carrer Doctor Ferran, que ara està desaprofitat i desmillora la imatge del barri. Trobareu les declaracions del Willy al minut 6:20 del vídeo en aquest enllaç.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*