Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes es presenta al Premi «Barcelona, millor botiga del món»

1224_Foto

L’Associació de comerciants El Mirall de Pedralbes participa en la 16a edició del guardó “Barcelona, la millor botiga del món”, que organitza l’Ajuntament de Barcelona. Aquest premi, tot un històric, busca distingir les iniciatives, les contribucions i els establiments comercials que el 2012 han incidit en la millora del sector comercial.

Enguany, el premi consta de set modalitats, amb dos categories noves en l’àmbit del comerç sostenible i el comerç cultural de proximitat. El Mirall de Pedralbes es presenta a la categoria «Premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat».

Aquest és un reconeixement a l’esforç que els socis i sòcies del Mirall de Pedralbes han fet i estan fent per a fomentar i coordinar iniciatives de promoció comercial que mantinguin viu el comerç de proximitat en aquesta zona, com ara l’aposta per les noves tecnologies (renovació de la pàgina web i el Facebook, creació d’un compte de Twitter i un altre d’Instagram, entre d’altres…), per a programes de formació que milloren els coneixements i habilitats dels socis; a més de continuar amb el programa cultural i de dinamització del barri i que suposa, donat l’actual panorama, un gran esforç econòmic.

Dos dels establiments associats han presentat les seves candidatures: Cabriolé Dansa, ubicada al Passeig Manuel Girona 50 i la Drogueria-Ferreteria Vázquez, ubicada al Carrer Capità Arenas 19.

Història del Premi

L’Ajuntament de Barcelona convoca anualment el premi «Barcelona, la millor botiga del món», amb l’objectiu de contribuir a la dinamització i la millora de la iniciativa empresarial comercial, així com al millor coneixement del món del comerç de la nostra ciutat. Amb aquesta finalitat, la 16a edició del guardó busca distingir les iniciatives, les contribucions i els establiments comercials que el 2012 han incidit en la millora del sector comercial.

Enguany, com a novetat, el premi consta de set modalitats: Premi a la millor iniciativa empresarial comercial de l’any; Premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat; Premi a la tasca de contribució a la promoció i el coneixement del comerç de la ciutat; Premi a l’establiment comercial; Premi al model comercial sostenible; Premi «Comerç cultural de proximitat» i Premi «Barcelona, els millors mercats del món».

El guardó va ser creat l’any 1997 amb l’objectiu de reconèixer i valorar l’esforç que dia a dia du a terme el col·lectiu de persones que integren el sector comercial i que contribueixen a fer de Barcelona una ciutat moderna i dinámica, una ciutat de compres amb una oferta àmplia, competitiva i de qualitat.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte que se celebrarà durant el darrer trimestre de l’any. La data, el lloc i l’hora es comunicaran oportunament. El premi consistirà en el lliurament d’un guardó commemoratiu per a cada modalitat.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*