Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Mercat de Nadal a Pedralbes

EL MERCAT DE NADAL DE PEDRALBES TORNA A LA PLAÇA DEL MONESTIR

Aquest any el mercat inclourà per primera vegada una part gastronòmica a més de coincidir amb una jornada de portes obertes del Monestir de Pedralbes.

L’Associació de Veïns de Pedralbes (AVP) organitza el pròxim 27 de Novembre una nova edició del Mercat de Nadal a la plaça del Monestir de Pedralbes. L’esdeveniment solidari, que se celebrarà per sisè any consecutiu, inclourà com és habitual una àmplia selecció de productes i regals nadalencs. Aquest any l’organització ha posat molt d’èmfasi en millorar la zona de degustació que inclourà més oferta gastronòmica que mai. “Tenim un mercat amb una oferta molt interessant de paradistes, però portem temps pensant que la proposta gastronòmica s’havia de potenciar”, comenta Lluís Sanglas, vicepresident de la AVP.

L’espai per a les famílies també creix i a més de celebrar-se el ja tradicional concurs de dibuixos nadalencs, s’inclourà més contingut pels més petits. L’activitat estrella serà sens dubte el Carrilló de la companyia de teatre Cia La Tal, una representació en viu d’un rellotge amb gures animades. “Atraiem a un públic molt familiar i volem oferir cada vegada contingut més rellevant per a tots ells,” ens explica Rafael Camillo, president de l’Associació.

L’esdeveniment, que inclourà música durant tota la jornada, coincidirà per primera vegada amb una jornada de portes obertes del Monestir de Pedralbes, sent una ocasió única per visitar un edi ci emblemàtic de la ciutat i a la vegada fer les primeres compres Nadalenques.

Quan: Diumenge 27 de Novembre, de 10h a 19h
On: Plaça del Monestir de Pedralbes

 

Més informació a:

facebook.com/Associaci%C3%B3-Ve%C3%AFns-Pedralbes-1687295471500736

facebook.com/events/965701470240012

 

mercat de nadal de pedralbes

mercat de nadal de pedralbes

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*