Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Nou servei al barri: Xesca Melenchón. Estètica Científica

Aquesta setmana s’incorpora a l’oferta de serveis del barri el centre de bellesa unisex Xesca Melenchón. En aquest centre, que ocupa el principal d’un edifici del Carrer Capità Arenas i està dotat amb l´última tecnologia, els tractaments es basen en un nou concepte: l’Estètica Científica. «Mitjançant una diagnosi prèvia i una analítica es prescriu el tractament més idoni que inclou productes d’alta concentració», ens explica la Xesca, la seva impulsora.

Es programen sessions al centre però també prescripcions domiciliàries. La Xesca és conscient del moment difícil en el que obre portes però també que s’han d’aprofitar oportunitats i s’ha de tenir empenta. En la seva feina anterior en un altre centre va veure que de demanda d’aquest tipus de productes i tractaments n’hi ha.

Melenchón fa cinc anys que coneix el barri i el seu pols comercial. En aquests cinc anys ha aprofundit el seu coneixement i ha decidit que ja no es mou. Des d’El Mirall de Pedralbes li desitgem molts d’èxit! La trobareu al carrer Capità Arenas, 22, 1er 2ona – Tel.: 626 147 887