Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

El Mirall de Pedralbes participa a la Shopping Night

Barcelona torna a convertir-se en la ciutat de les compres nocturnes. Després de l’èxit de la darrera edició del Shopping Night, el proper 20 de juny a les 20h. se celebra la primera edició estiuenca d’aquesta nit de compres, moda, cultura, gastronomia i oci promoguda pel districte de les Corts.

A diferència de l’altra edició, aquesta arriba al nostre barri amb el nom Intenz Diagonal i l’Associació de Comerciants de Pedralbes participa activament amb un espai de promoció del comerç de proximitat que es basarà en una degustació gastronòmica (mini hamburgueses, foie, pernil i pastes dolces de La Forneria amb aigua o cervesa). Serà un lloc de trobada dels socis, sòcies, clients, amics, amigues, veïns i veïnes.

L’estand estarà situat a l’Avinguda Diagonal, a l’alçada de la Sala de concerts Bikini i obrirà entre les 12 i les 2 de la matinada. La temàtica de la nit serà el teatre musical i estan previstos diferents espectacles: cabaret, vodevils i burlesques, entre d’altres.

La darrera Shopping Night, organitzada a l’eix de Passeig de Gràcia, va aplegar més de 40.000 visitants. Enguany, amb temperatures més agradables, s’espera una xifra similar o superior. L’esdeveniment és una gran oportunitat per donar a conèixer el começ de proximitat en el territori de les grans superfícies com l’Illa Diagonal o Pedralbes Center. Tots els comerços de l’avinguda Diagonal entre els carrers Joan Güell i Entença obriran de 20 a 2 de la matinada.

Descomptes especials

En aquesta edició es posarà en marxa la fishing app , que permet oferir promocions directes i descomptes especials per part de les botigues al públic. A través de la col·locació de dues pantalles gegants – una al centre comercial Pedralbes Centre i una altra a l’Illa Diagonal – en què es projectaran els articles amb les seves respectives promocions i descomptes, el públic podrà  «pescar» amb el seu mòbil aquelles ofertes que apareguin a la pantalla i que siguin del seu interès. Les ofertes estaran subjectes a condicions de límit de temps i existències.

The Shopping Night, un projecte que busca posicionar la marca Barcelona a nivell nacional i internacional, i que ha aconseguit crear una experiència exclusiva de compres i lifestyle nocturn a Barcelona. Una nit en la qual els assistents poden comprar fora de l’horari habitual, en els establiments adherits i més poden gaudir de les diferents opcions d’oci i activitats planificades. L’objectiu principal del projecte és dinamitzar el comerç de la zona i posicionar Barcelona com a referent innovador en els sectors de moda, oci, cultura, restauració, gastronomia, comerç, benestar, música i art, tot això reunit en una nit oberta a tothom.

 Disposeu de més informació en aquest enllaç.