Associació de Comerciants

Menu

Filter

Social

Ulleres de pares a fills

la foto (11)

L’Esther de la Rosa, propietària de l’òptica EOS, és una de les fundadores i primeres sòcies de l’Associació de Comerciants Mirall de Pedralbes. Va arribar al barri el 1986 per obrir una òptica al Carrer Dr. Ferran. S’havia format com a farmacèutica i òptica. Va ser treballant en una farmàcia on va conèixer el soci amb qui més tard obriria EOS.

“En aquella època”, explica, “el barri era semblant a avui. Ja havien edificat pràcticament tot el que hi ha ara. La gran diferencia amb l’actualitat és el volum d’activitat. Hi ha més gent, més moviment”. EOS va obrir al Carrer Dr. Ferran en un local on abans hi havia hagut una escola de dansa. En aquests anys només ha experimentat una gran reforma, el 2005, per guanyar espai per botiga. Ara mateix hi ha la secció de botiga en una planta a peu de carrer i el taller i el gabinet de refracció en el pis inferior.

la foto (1) (1)

En aquestes tres dècades, l’Esther ha tingut cura dels ulls de diverses generacions del barri. “Un fet divertit és que li he posat ulleres a nens que s’han fet grans, s’han casat i he acabat posant ulleres als seus fills”, relata. De fet, un dels pilars d’EOS Òptica és aquesta atenció personalitzada que ha generat molta fidelitat amb els clients, alguns dels quals són coneguts polítics, empresaris i esportistes. “El que més m’agrada d’aquesta feina és probablement ajudar i assessorar les persones. Posar el coneixement científic i el criteri estètic”, conclou.

Excel·lència en l’atenció

No és un moment fàcil ni per la crisi ni per la conjuntura que viu el sector. “Els marges han baixat, tenim la competència de grans cadenes però encara així treballem perquè ens agrada aquesta professió, volem arribar a l’excel·lència atenent i assessorem obviant interessos comercials”, defensa l’Esther.

Per aconseguir aquesta excel·lència, els professionals de EOS Òptica assisteixen regularment a cursos de formació i estan molt al dia a nivell tecnològic. L’Esther parla orgullosa dels percentatges d’èxit que aconsegueixen en les lents progressives, d’un 95% d’adaptació. També es treballa molt en la optometria, que la revisió ocular estigui molt ben feta, en contactologia i audiòfons.

Pel que fa al producte més important, les ulleres, les marques són molt escollides amb una combinació de tecnologia i disseny.

EOS Òptica
Dr. Ferran, 24
Tel: 93.205.37.57
eosoptica@eosoptica.com

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*