SANTA GEMMA BOMBONERIA

SANTA GEMMA BOMBONERIA

Som una bomboneria confiteria amb tradició i qualitat des de 1957 al barri de Pedralbes.
Hi han treballat tota la família, fills i néts.
Actualment Teresa Torremadé juntament amb la seva filla Anna han volgut reprendre el negoci familiar, apostant per postres més elaborats, una barreja de pastisseria tradicional i les tendències més avantguardistes de el món de la xocolata i la pastisseria.

La importància del producte de proximitat, elaboració artesanal, oferint el millor de cada un dels productes per al públic més exigent i poder sorprendre cada dia els vostres paladars.

A Santa Gemma volem oferir-te el millor producte artesanal elaborat amb matèries primeres de primera qualitat, mantenint la nostra tradició pastissera.

Combinar tradició amb innovació, ideant sabors sorprenents, textures, formes originals … potenciar el producte de proximitat, de km 0, fet per familiars pastissers, els quals ens proporcionen un producte gourmet únic, escollint amb cura el millor de cada un d’ells per oferir-lo als nostres clients.

Per això us proposem una carta seleccionada de productes: especialitats en bombons i xocolates, pastisseria, postres, macarons, i productes deli, per oferir-te el millor i mimar-te com et mereixes.

Fomentar el comerç local, i familiar, els productes de la terra, l’autòcton per aconseguir una qualitat immillorable.

Adreça: C/ del Capità Arenas, 11, Les Corts, 08034 Barcelona // Manila, 51 
Telèfon: 677 03 91 55 – 677 03 91 55 (WhatsApp encàrrecs)
Email: santagemmabomboneria@gmail.com

RSS:
Instagram: Santa Gemma Bomboneria

Horari:
Dilluns:
Tancat

Dimarts a divendres:
9:30h a 14:00h

Disabte i diumenge:
9:30h a 14:30h

Skills: Alimentació, Restauració, Serveis
Client: SANTA GEMMA BOMBONERIA