VECINOS FELICES ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

VECINOS FELICES ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Som líder en el sector immobiliari amb més de 30 anys d’experiència a Barcelona. Com a Administrador de Finques, som un referent reconegut.

La nostra tasca es basa en la dedicació i la transparència envers els nostres clients. Mitjançant aquest compromís, oferim un suport i solucions eficaces que donen suport a les seves decisions en l’àmbit immobiliari.

La nostra filosofia de treball ens ha portat a establir una presència sòlida amb 11 oficines distribuïdes estratègicament arreu de Catalunya. Aquesta xarxa ens permet oferir una atenció àgil i eficient als nostres clients, estiguin on estiguin.

La nostra extensa cartera de clients està marcada per la satisfacció i la confiança. Són el testimoni viu de la nostra capacitat per liderar en el sector i de la profunda relació que establim amb aquells que confien en nosaltres.

Ens enorgulleix ser un equip apassionat que va més enllà de l’ordinari, que busca innovar i destacar en cada pas que fem. Amb una trajectòria sòlida i un futur prometedor, estem compromesos a continuar elevant els estàndards i creant solucions que impactin de manera positiva en el món immobiliari.

 

 

 

 

 

Adreça: Av. Diagonal, 678, Local 7, Distrito de Les Corts, 08034 Barcelona
Telèfon: 936 09 07 70
Email: info@vecinosfelices.com

RSS:
Instagram: Vecinos Felices
Facebook: Vecinos Felices
X: Vecinos Felices
Linkedin: Vecinos Felices

Horari:
Dilluns a divendres:
9:00h a 14:30h
16:00h a 18:30h

Skills: Serveis
Client: VECINOS FELICES ADMINISTRACIÓ DE FINQUES